Някои хора нямат чувство за хумор, че искам да съм

...
 
Някои хора нямат чувство за хумор, че искам да съм
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Някои хора нямат чувство за хумор, че „искам да съм на топъл, слънчев остров“

 

„ Някои хора нямат възприятие за комизъм, че „ желая да съм на топъл, безоблачен остров “. Ако желаех да съм на безоблачен остров, можех да си направя това наслаждение и без да се понечвам с политика, и без да ми побеляват косите. За министър председател не е тематика, аз към определен за кмет на София и желая да направя най-хубавото за този град. “ Това сподели кметът на София Васил Терзиев.

„ Не се тормозя от анулиране на изборите. Ако пристигна този миг, би трябвало да се почете решението на съда. Докато и в случай че пристигна този миг, ще си вършим съзнателно работата да подобряваме ръководството на София “.

Относно жълтите павета, Терзиев сподели, че те още веднъж ще се пренареждат.

„ Предстои да се извадят металните лайсни и да се пробват разнообразни техники. Но специалисти настояват, че при този трафик няма по какъв начин да устоят и би трябвало постоянна основа. И да се фиксират паветата със смола, което е невероятно, тъй като са културна полезност “, добави той.

Терзиев показа, че се преразглеждат договорите с разнообразни компании и целия развой на контрол.

„ За нас е неотложно да вършим ремонтите от първия път, тъй като нямаме безграничен запас. Ще се стараем в договорите да залегне, че след вложения, да има поддръжка. Това са част от напъните ми да преработим метода, по който се вършат публични поръчки “.

„ Що се отнася до дълбоки промени в Столична община, се надяваме да има политическа воля, това да се случи, тъй като е значимо за стопанската система на София “, уверен е столичният кмет.

Той призна, че е удовлетворен и от работата с основния проектант на София Здравко Здравков, само че не за дълго.

Някои хора нямат възприятие за комизъм

„ Обещахме, че ролята на основния проектант ще се раздели на дълготрайно обмисляне на София и основен проектант. Новата организационна конструкция би трябвало да мине през СОС и след това ще има конкурс за нов основен проектант “, добави Терзиев.

Източник: БНР

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР